fbpx
Prodajni salon Vidikovac 011/3563-664 | Prodajni salon TC "Zemun Park" 011/630-65-09 | email: office@minpropodovi.com
0

Vaša korpa

Politika privatnosti

 1. Opšte informacije

  Dobrodošli na našu stranicu Politika privatnosti! Kada koristite naše usluge sajta, poveravate nam vaše informacije. Ova Politika privatnosti ima za cilj da vam pomogne da razumete koje podatke prikupljamo, zašto ih prikupljamo i šta radimo sa njima. Kada delite informacije s nama, možemo vam naše usluge učiniti još boljim. Na primer, možemo vam pokazati relevantnije rezultate pretraživanja i oglase. Kako koristite naše usluge, želimo da budete jasni kako koristimo informacije i načine na koje možete zaštititi vašu privatnost. Ovo je važno; nadamo se da će vam trebati vremena da ga pažljivo pročitate. Zapamtite, možete pronaći kontrole za upravljanje informacijama i zaštitu vaše privatnosti i sigurnosti. Pokušali smo da ga održimo što jednostavnijim.

 2. Pravo na pristup, ispravljanje i brisanje podataka i prigovor na obradu podataka

  Naši klijenti imaju pravo pristupa, ispravljanja i brisanja ličnih podataka koji se na njih odnose, kao i prigovora na obradu takvih podataka, obraćajući se pismenom zahtevu, u bilo koje vreme. Kompanija ulaže sve napore da stvori odgovarajuće mere predostrožnosti kako bi zaštitila bezbednost i privatnost ličnih podataka i sprečila da ih neovlašćene treće strane menjaju, korumpiraju, uništavaju ili im se pristupa. Međutim, Kompanija ne kontroliše svaki rizik koji se odnosi na korišćenje Interneta, i stoga upozorava korisnike Sajta na potencijalne rizike koji su uključeni u funkcionisanje i korišćenje Interneta. Sajt može sadržavati linkove na druge web stranice ili druge internet izvore. Kompanija ne može kontrolisati ove web stranice i spoljne izvore, Društvo se ne može smatrati odgovornim za pružanje ili prikazivanje ovih web stranica i spoljnih izvora, te ne može biti odgovorno za sadržaj, oglašavanje, proizvode, usluge ili bilo koji drugi materijal dostupne na ili sa ovih web stranica ili spoljnih izvora.

 3. Upravljanje ličnim podacima

  Možete pregledati ili urediti vaše lične podatke na mreži za mnoge naše usluge. Takođe možete napraviti izbor o našem prikupljanju i korištenju vaših podataka. Način na koji možete pristupiti vašim ličnim podacima i kontrolisati ih će zavisiti od usluga koje koristite. Možete izabrati da li želite primati promotivne komunikacije iz naše trgovine putem e-maila. Ako od nas primite promotivnu e-poštu i želite da se isključite, možete to učiniti tako što ćete slediti uputstva u toj poruci. Također možete donositi odluke o primanju promotivne e-pošte tako što ćete posetiti i prijaviti se na Newsletter.

 4. Informacije koje prikupljamo

  Naša trgovina prikuplja podatke kako bi efikasno radila i pružila vam najbolja iskustva sa našim uslugama. Informacije u vidu e-mail adresa prikupljamo sa ciljm obaveštavanja naših kupaca o najnovijim i najboljim ponudama.

 5. Kako koristimo vaše informacije

  Naša prodavnica koristi podatke koje prikupljamo u tri osnovne svrhe: da upravljamo svojim poslovanjem i pružamo (uključujući poboljšanje i personalizaciju) usluge koje nudimo, da šaljemo komunikacije, uključujući promotivne komunikacije i da prikažemo reklame. Međutim, da bismo povećali privatnost, izgradili smo tehnološke i proceduralne mere zaštite koje su dizajnirane da spreče određene kombinacije podataka.

 6. Deljenje vaših informacija

  Vaše lične podatke delimo uz vaš pristanak ili po potrebi kako bismo izvršili bilo koju transakciju ili pružili bilo koju uslugu koju ste zatražili ili odobrili. Na primer, delimo vaš sadržaj s trećim stranama kada nam to kažete. Kada dostavite podatke o plaćanju za kupovinu, podelićemo podatke o plaćanju s bankama i drugim subjektima koji obrađuju platne transakcije ili pružaju druge financijske usluge, te za sprečavanje prevare i smanjenje kreditnog rizika. Osim toga, delimo lične podatke između naših kontrolisanih prodajnih tačaka. Na primer, kompanijama koje smo angažovali za pružanje podrške korisnicima usluga ili pomažemo u zaštiti i obezbeđivanju naših sistema i usluga možda će biti potreban pristup ličnim podacima kako bi obezbedili te funkcije. U takvim slučajevima, ove kompanije moraju se pridržavati naših usova o čuvanju podataka o privatnosti i sigurnosti podataka i ne smeju koristiti lične podatke koje dobiju od nas za bilo koju drugu svrhu.