fbpx
Prodajni salon Vidikovac 011/3563-664 | Prodajni salon TC "Zemun Park" 011/630-65-09 | email: office@minpropodovi.com
0

Vaša korpa

UZIN MK 92 S

– dvokomponentni poliuretanski (2K PU) lepak za polaganje svih vrsta parketa osetljivog na vlagu, parketa većih dimenzija, kao što je lam, daščani i klasični parket, brodski pod, panel i parket od egzotičnih vrsta drveta, te laminatnih obloga. Može se koristiti kao jednostrani lepak na podlogama odgovarajuće čvrstoće, na upojnim (cementnim i anhidritnim estrisima, betonu, masama za izravnavanje) i neupojnim podlogama (liveni asfalt, keramika, prirodni i umetni kamen, te metal), iverici V100, UZIN stabilizacijskim pločama. Može se koristiti i na vodom grejanim sistemima podnog grejanja. Posebno se preporučuje u slučajevima kada nije dopuštena prisutnost vlage. Odlikuje ga vrlo dobra i trajno- elastična sposobnost lepljenja uz mogućnost ispunjavanja neravnina u podlozi. Namenjeno je za primenu u unutrašnjim, stambenim, poslovnim i industrijskim prostorima.
Prednosti:
– Ne sadrži rastvarače i vodu
– Omogućuje nanos u proizvoljnoj debljini
– Vrlo brzo veže i ne skuplja se (dimenzijski stabilno) i kod nanosa u većoj debljini
– Dobro zapunjava neravnine u podlozi
– Nakon što stvrdne postaje trajno elastično
– Pogodno za visoka mehanička opterećenja
– Za univerzalnu primenu
2-K poliuretanski lepak za drvene obloge UZIN MK 92 Si
Dvokomponentni poliuretanski reakcijski lepak bez organskih rastvarača i vode za sve vrste parketa Tehnički podaci: Pakovanje: PVC kanta 5,45 kg (A) metalna doza 0,55 kg (B) Rok trajanja: min. 12 meseci Boja: Bež Razmera mešanja (A+B): A:B = 9:1 težinski Radna temperatura: 18°C do 25°C na podu Potrošnja: 1.000 – 1.200 g/m2 Reakcijsko vreme: cca. 30 minuta* Vreme ugradnje: 40 – 60 minuta* Brušenje/kitanje: nakon cca. 24 sata* Konačna čvrstoća: nakon 7 dana* * Pri 20°C, 65% relativne vlage i ovisno o potrošnji. Svojstva i prednosti: UZIN MK 92 Si je 2K PU lepak koji se sastoji od pastelne bež smolaste A komponente i retke tečne tamnosmeđe B komponente. Ovaj poliuretanski reakcijski lepak odgovara zahtevima udela opasnih tvari po VbF/ GefStoffV. 

 

6 kg – 3.780,00 DIN  –  6,6o kg = 3.780,00 DIN

 

Pakovanje

** Sve cene su sa uračunatim PDV-om i eventualnim popustima.
*** Minpro doo nastoji da bude što ažurniji ali zbog velikog broja proizvoda moguće je da se pojavi neka greška na čemu se unapred izvinjavamo.