fbpx
Prodajni salon Vidikovac 011/3563-664 | Prodajni salon TC "Zemun Park" 011/630-65-09 | email: office@minpropodovi.com
0

Vaša korpa

Najbolje cene itisona

Najbolje cene itisona

Najboje cene itisona – proverite sami

Itisoni predstavljaju tepihe koji se postavljaju od zida do zida i  koji pokrivaju određeni prostor. Vrlo su korisni  za prostorije u kojima je potrebno pokriti nedostatke na podu bez mnogo utroška novca. Itisoni se obično prodaju u dugim, širokim rolnama. Često se koriste za velike prostorije posebnih namena u kojima je udobnost poda prioritet. Ponuda itisona je velika, a najbolje cene itisona su naš prioritet. Posetite nas i proverite sami!

Odaberite itisone po najboljoj ceni

U našim prodajnim salonima možete naći najbolje cene itisona. Posetite naše prodajne salone TC “Zemun Park” i Vidikovac. Naš tim će vas ljubazno dočekati i pomoći oko izbora. Podovi i podne obloge trpe najviše nepovoljnih uticaja zbog stalnog direktnog delovanja. Iz tog razloga veoma je bitno obratiti pažnju i na kvalitet prilikom kupovine. Itisoni su poznati po tome da daju i dobru zvučnu izolaciju, ali su isto tako laki i za postavljanje. Zato je odabir itisona pravi izbor u nekim situacijama kada nismo u mogućnosti za detaljna renoviranja.

Najbolje cene itisona i kvalitet

Kvalitet podnih obloga je veoma bitan, pre svega jer se podne obloge na menjaju često. Mi smo tu da vam ponudimo najbolje cene itisona koji ne odstupaju od kvaliteta. Kvalitetne itisone je lakše održavati, jer vlakna manje upijaju prašinu i neprljavštine. Pogotovo ako se radi o prostorijama visoke frekvencije ljudi, kvalitet igra veliku ulogu, kao i njegovo održavanje. Kvalitetni itisoni koji se redovno i pravilno održavaju sigurno će trajati duže i duže ostati uredni i lepi.

Sakrijte nedostatke poda itisonom – obratite pažnju na najbolje cene itisona

Itisoni veoma uspešno sakrivaju sve nedostatke na vešem podu. Ispucali parket ili oštećeni laminat, vrlo lako možete prekriti itisonom po vašem izboru i na taj način rešiti ovaj nedostatak. Najbolje cene itisona koje možete naći u našim salonima mogu vam znatno uštedeti budžet, a sa druge strane osvežiti i ulepšati vašu prostoriju. Za razliku od drugih tvrdih materijala, kao što su pločice ili betonske podloge, itison se može postaviti preko oštećenih ili neravnih površina, i mnogih vrsta postojećih podova, tako da možete uštedeti novac potreban za pripremne radove na podu.

Da li cene itisona mogu uticati na odabir etisona?

Cena u svakom slučaju igra veliku ulogu kod kupovine. Mi smo tu da vam ponudimo najbolje cene itisona u skladu sa kvalitetom i da vam pomognemo oko izbora. U svakom slučaju izbor je na vama. Možete posetiti naš web sajt minpropodovi.com i odaberite itison po vašoj želji i potrebi. Ne morate gubiti vreme na dolazak u naše salone. Ako se odlučite za online kupovinu, isporuka će biti u što kraćem vremenskom roku. Ako biste ipak više želeli da lično dođete i pogledate naš asortiman, naš tim će vas ljubazno dočekati i dati vam korisne savete oko odabira i ponuditi vam najbolje cene itisona.

Itisoni su idealni za održavanje

Zahvaljujući napretku u vlaknima i tretmanima otpornim na mrlje, održavanje itisona u poslednje vreme je znatno olakšano. Da ne pominjemo da postoji skoro beskrajna raznolikost stilova i boja. Imajte u vidu da odabir itisona treba prilagoditi prostoriji u kojoj se postavlja. Recimo, za hodnike je najbolje odabrati itisone tamnijih boja i tanjeg tkanja, jer će tako nečistoće biti manje uočljive. Sa druge strane u dnevnim sobama su prijatniji mekši i udobniji itisoni, vedrih boja koji se uklapaju u ambijent prostorije. Najbolje cene itisona ne znače i manje kvaliteta, pa kod nas možete pronaći i dobre cene i itisone koji su idealni za održavanje.

Preduzeće Minpro i najbolje cene itisona

Preduzeće Minpro d.o.o. osnovano je i počelo sa radom početkom 1999.godine. Bavimo se veleprodajom, maloprodojaom i ugradnjom tekstilnih (itisoni od zida do zida)podnih obloga, pvc podova i linoleuma, veštačke trave, laminata i troslojnih parketa. Iza nas je 20-tak uspešnih godina u kojima smo opremali veliki broj objekata. Prodajemo prvu klasu i trudimo se da Vam ponudimo najbolje cene itisona.