fbpx
Prodajni salon Vidikovac 011/3563-664 | Prodajni salon TC "Zemun Park" 011/630-65-09 | email: office@minpropodovi.com
0

Vaša korpa

Podovi za sve prostore

Podovi za sve prostore

Veliki izbor podova za sve prostore

U današnje vreme, gotovo je nezamislivo ostaviti podove bez obloge. Obloženi podovi izgledaju lepše i prostoriji daju poseban izgled. Takođe, podovi za sve prostore se mogu naći na tržištu u raznim varijantama, od podova za terase i spoljne objekte, do dnevnih boravka, kuhinja i kupatila. Mi vam možemo ponuditi veliki izbor podnih obloga, od parketa i laminata, do itisona, staza i tepiha, ali i PVC podove, i u današnje vreme veoma popularnu veštačku travu. Posetite naše prodajne salone ili naš web sajt minpropodovi.com i uverite se sami. Sve možete poručiti i online, a mi ćemo se potruditi da isporuka bude u što kraćem mogućem roku.

Odaberite oblogu za pod koja odgovara prostoriji

Oblaganje podova podrazumeva sve radove na podovima koji se pokrivaju novom oblogom. Podovi kao jedan od najvažnijih elemenata objekta, izloženi su najvećim opterećenjima, pa je na njih potrebno obratiti posebnu pažnju. Neke podne obloge možete postaviti sami, ali za neke će vam biti potrebni majstori. Podove treba uređivati zavisno od namene prostorije, tako da nisu svi materijali idealni i za hodnik i za kuhinju kao za dnevne boravke i spavaće sobe. U našim prodajnim salonima Vidikovac i Zemun Park nalaze se podovi za sve prostore, zavisno od namene koju prostorija ima ali i od dezena koji treba uklopiti sa ostatkom dizajna.

Najbolje vrste podova za male prostore

Male prostorije su veoma zahtevne za uređenje. Treba sve uklopiti i smestiti u malom prostoru a sa druge strane voditi računa o dizajnu i izgledu. Odabir prave boje poda za vašu malu sobu može učiniti ili narušiti izgled i osećaj u sobi. Ako izaberete pogrešnu boju, soba bi mogla da izgleda skučeno i klaustrofobično. Srećom, postoji mnogo boja podova, tamnih i svetlih, kao i materijala od kojih se izrađuju. To može pretvoriti vašu malu sobu u prostrano, upečatljivo i udobno okruženje. Odabir svetlijih boja tepiha može prirodno otvoriti prostoriju, međutim, česta je zabluda da biste trebali potpuno izbegavati tamne boje. Ako recimo postavite tamniji laminat ili parket, na kome ćete staviti tepih svetlije boje i ukolopiti sa svetlim bojama na zidu i nameštajem, ovakvi podovi mogu lako učiniti da soba izgleda veća nego što jeste. Podovi za sve prostore se nalaze u našim prodajnim salonima. Posetite nas!

Podovi za sve prostore velikih površina

Najveća prostojija u kući je uglavnom dnevni boravak ili velika trpezarija. Bilo koju podnu oblogu da izaberete za ovakve prostorije, to će svakako biti velika investicija. Zato razmatranje bilo koje ideje o podovima za ovakve prostorije nije odluka koju treba uzeti olako. Sigurno ne želite da rizikujete pa da ne budete zadovoljni rezultatom nakon ulaganja. Kada birate pod za velike prostorije, pažljivo razmislite o tome u koje svrhe ćete koristiti prostor. Imajte u vidu da vam pod treba potrajati duže vreme, pa zato treba voditi računa i o izboru i o kvalitetu. Takođe treba uzeti u obzir postojeći izgled i boje u prostoriji, ali imajte na umu da se trendovi i ukusi menjaju. Odabirom univerzalnih dezena podne obloge osiguraćete da podovi vaše dnevne sobe izdrže test vremena. Mi vam možemo pomoći oko izbora, jer se upravo u našim prodajnim salonima nalaze podovi za sve prostore.

Kako se odlučiti za određenu vrstu podne obloge?

Što se tiče najboljeg odabira podne obloge, iako su podovi za sve prostore postali nešto što možete pronaći u bilo kom trenutku, postoji niz različitih kvaliteta koji mogu odrediti najbolje obloge za vaš dom. Ako živite u prometnom domaćinstvu sa malom decom i kućnim ljubimcima, na primer, tepih možda nije najpraktičnija opcija. Najbolji u ovom slučaju bi mogao biti PVC, drveni ili laminatni pod. Ovi podovi su lakši za održavanje i češće se mogu čistiti i brisati. Ako ne morate da uzmete u obzir ove faktore, tepih bi se mogao pokazati najboljim da dodate teksturu i toplinu vašoj prostoriji. Uzmite u obzir i sprečavanje buke, pogotovo za objekte sa više spratova.

Da li su neutralni podovi idealni podovi za sve prostore?

Prilikom odabira podnih obloga uvek treba obratiti pažnju na kvalitet i izdržljivost, sa visokom otpornošću na mrlje. Ovo je pogotovo neophodno za prostore sa velikim prometom kao što je dnevna soba. Takođe, ako ne planirate u skorije vreme novo renoviranje i zamenu podnih obloga, treba birati neutralne podove, od materijala koji je univerzalan za sve prostorije, kao i sa bojama koje se dobro uklapaju sa različitim okruženjem. Sa druge strane, ako vam prijaju česte promene u uređenju vašeg doma, možete sebi dati više prostora i pustiti mašti na volju.

Podovi za sve prostore i dizajn

Dizajn igra veoma veliku ulogu kada su podovi za sve prostore u pitanju. Odabir pravog dizajna će svakako uticati na vaše raspoloženje prilikom boravka u prostoriji. Dizajn poda treba pažljivo uklopiti u ostatak prostorije. Ovo možete raditi sami ali isto tako možete potražiti savet stručnih lica, dizajnera enterijera. Mi vam takođe možemo dati korisne savete. Sa svojim dugogodišnjim iskustvom i radom sa podnim oblogama naše ideje i predlozi vam možda mogu biti od pomoći. Posetite nas, mi smo tu za vas!