fbpx
Prodajni salon Vidikovac 011/3563-664 | Prodajni salon TC "Zemun Park" 011/630-65-09 | email: office@minpropodovi.com
0

Vaša korpa

Jeftini tepisi

jeftini tepisi

Kako da odaberete lep i jeftin tepih za vaš dom?

Tepih je kao i ostale podne obloge izložen stalnim pritiscima koje dovode do njegovog habanja i oštećenja. Ako imate kućne ljubimce, na tepihu ćete verovatno imati tragove ogrebotine ili mrlje. Takođe, vaš tepih vremenom može na pojedinim mestima promeniti boju usled tretiranja mrlja neadekvatnim sredstvima. Ili jednostavno, ako vam je vaš stari tepih dosadio i više se ne uklapa u ambijent vaše sobe, koju ste možda renovirali, vreme je da ga zamenite. Sigurno ste se mnogo puta pitali da li su jeftini tepisi rešenje za vaše probleme? Ostaje i ono staro pitanje-kako pronaći lep i jeftin tepih, koji će se ipak uklopiti u ambijent. Mi smo tu za vas. Posetite nas! Na našem sajtu minpropodovi.com možete pogledati naš asortiman proizvoda.

Jeftin tepih – da li je isplativo rešenje?

Nezaobilazni element u uređenju enterijera i sastavni deo svakog doma su tepisi. Pažljivo odabrani, pružiće vašem domu individualnost i dati mu lični pečat. U zavisnosti od Vašeg stila, možete birati između tepiha od prirodnih ili savremenih materijala, jednobojnih ili šarenih, tamnijih ili svetlijih tonova, pravougaonih, okruglih ili ovalnih oblika tepiha. Ipak, ponekad i jeftini tepisi mogu biti ono što je vama potrebno, jer je raspoloživi budžet ipak presudan.

Kupite jeftin tepih za vaš dom

Pre nego što odabetrete pravi tepih za vaš dom, naravno treba uzeti u obzir sve okolnosti. Pre svega, ono što je najbitnije, to je raspoloživi  budžet. Imajte u vidu da i jeftini tepisi mogu ulepšati vaš dom. Jeftini tepisi mogu biti jako lepo dizajnirani i idealno se uklopiti u ambijent vaše sobe. Između ostalog, bez obzira koji tepih odaberete, najbitnije je redovno održavanje, jer je to odličan način da poboljšate njegovu dugovečnost.

Tepih može prekriti nedostatke na vašem podu

Ako je pod u vašoj kući izgreban i pohaban, ne morate odmah da ga popravljate. Poslužite se jednostavnim trikom i kupite tepih koji ne mora biti skup. Tepih će pokriti nedostatke na vašem podu. Posetite nas! Možda vam možemo dati dobru, jeftinu i efikasnu ideju. Novac nije uvek presudan. Možda vam možemo ponuditi jeftin tepih koji će vam u potpunosti odgovarati. Posetite nas, naš prodajni salon TC “Zemun Park” i prodajni salon Vidikovac su tu za Vas!

Da li zameniti stari tepih jeftinim tepihom?

Pod je jedan od najvažnijih elemenata objekta. Podovi su izloženi najvećim opterećenjima i naprezanjima, a isto tako i habanjem i raznim oštećenjima, zavisno od materijala. Isto tako, s vremena na vreme neophodno je u prostorijama vašeg doma uneti malo promena kako bi osvežili prostor i doprineli njegovoj atraktivnosti. U zavisnosti od efekta koji želite da postignete, kao i od finansija kojima raspolažete, zavisiće obim i vrsta intervencija. Jednostavno, a sa druge strane jeftino rešenje je zamena starog tepiha novim, koji ne mora biti skup. Jeftini tepisi i te kako mogu biti osveženje za vaš dom.

Koje su prednosti zamene tepiha?

Dugotrajnim korišćenjem, tepisi upijaju prašinu koju je teško usisati i očistiti. Takođe, tepisi vremenom zadržavaju mikroorganizme i prljavštinu koju je teško ukloniti. Stare mrlje koje se ne mogu ukloniti, takođe narušavaju izgled vašeg tepiha. Iz svih navedenih razloga, najbolje je zameniti tepih nakon par godina korišćenja. Kupovina novog tepiha ne mora nužno opteretiti vaš budžet! Jeftini tepisi i te kako mogu rešite ove probleme.

Da li je cena presudna kod izbora tepiha?

Cena naravno nije presudna! Sve zavisi od vaših potreba. Kvalitet tepiha  je veoma bitan za dugotrajnost i utiče na cenu. Međutim, jeftini tepisi vam takođe mogu ulepšati i osvežiti dom. Možda vam je potrebno privremeno rešenje jer planirate generalno sređivanje sledeće godine? Ili želite samo neki detalj koji će se uklopiti sa ostatkom nameštaja? Možda želite da prikrijete nedostatke ili oštećenja parketa ili laminata? Ili trenutno niste u mogućnosti da kupujete skupe tepihe?  Česte promene enterijera, takođe mogu da prijaju i da deluju opuštajuće. U svim ovim slučajevima, jeftini tepisi mogu biti idealno rešenje za vas!