fbpx
Prodajni salon Vidikovac 011/3563-664 | Prodajni salon TC "Zemun Park" 011/630-65-09 | email: office@minpropodovi.com
0

Vaša korpa

Ponuda itisona

Ponuda itisona

Šta je zapravo itison i kakva je ponuda itisona?

Tepisi od zida do zida, poznati i kao itisoni su vrste tepiha koji pokrivaju određeni prostor u nekoliko komada ili čak u jednom komadu. To je ono što stvara besprekoran izgled koji je karakterističan za tepihe od zida do zida. Tepisi od zida do zida mogu biti dizajnirani tako da se lepe direktno na podloge, ili se polažu na neke već postojeće podloge a zatim pričvršćuju. Itisoni se obično prodaju u dugim, širokim rolnama. Često se smatraju idealnim rešenjem za projekte sa velikim dizajnerskim ambicijama ili za velike podne površine. Ponuda itisona je velika, pa vaše ideje možete lako ostvriti.

Da li se odlučiti za itison ili neku drugu podnu oblogu?

Podovi i podne obloge trpe najviše nepovoljnih uticaja zbog stalnog direktnog delovanja. Iz tog razloga preporučljivo je da podne obloge budu izrađene od kvalitetnih, zdravih i dugotrajnih materijala. Osim toplotne i zvučne izolacije, razne podne obloge imaju ulogu ukrašavanja prostorije pre svega zbog raznolikosti boja i velikog izbora. Svaka prostorija ima svoju namenu, pa skladno tome treba birati i podne obloge. Često se ne možemo odlučiti da li da prekrijemo celu površinu poda ili samo određeni deo. Prekrivanje kompletnog poda u prostoriji se najčešće radi podnom oblogom koju nazivamo itison (ili tepison, tapison). Ponuda itisona je velika, pa ovu varijantu uvek treba uzeti u obzir.

Itisoni mogu sakriti nedostatke na vašem podu

Ponuda itisona je raznolika i velika, ali osim ove prednosti, itisoni veoma uspešno sakrivaju sve nedostatke na vešem podu. Ispucali parket ili oštećeni laminat, postaće prošlost kada preko postavite itison koji će ići od zida do zida. Ovo je jako korisno pre svega za situacije kada niste u mogućnosti da odvojite novac za neka veća renoviranja. Takođe, postavljanje itisona u poslovnim prostorima i kancelarijama može dati osećaj udobnosti i domaće atmosfere, a samim tim i prijatniji rad.

Ponuda itisona

Za velike prostorije ili poslovne prostore sa velikim dizajnerskim ambicijama, tepih od zida do zida ili itison, može biti idealan izbor. Kada je u pitanju dizajn bez fizičkih spojeva i preloma, veoma poseban izgled se može postići itisonom, jer je tepih ključan u povezivanju elemenata unutrašnjeg dizajna sobe. Možete birati između niza različitih kvaliteta itisona, koji se razlikuju po vrsti vlakana, konstrukciji i ceni. U svakom slučaju ponuda itisona je velika. Pored toga, postoji veliki broj opcija u pogledu materijala, svojstva prigušivanja zvuka i udobnosti. To znači da se fizičke komponente itisona mogu kombinovati kako bi se zadovoljile potrebe bilo kog komercijalnog projekta ili budžeta. Dizajn itisona je najvažniji za atmosferu u prostoriji, jer specifični uzorak i izbor boja pojačavaju ili umanjuju vizuelni efekat.

Da li široka ponuda itisona može uticati na vaš izbor?

Da li je itison pravi izbor za vaš sledeći dizajnerski projekat? Itison se može jako lepo uklopiti u ambijent, dizajn ali i uklopiti sa bojama u vašoj prostoriji. Izbor podnih obloga je veoma važan. Postoji bezbroj činjenica koje se odnose na važnost izbora boje i osvetljenja, što široka ponuda itisona nudi. Sa itisonom ćete vrlo lako, bez potrebe stručnih i fizičkih radova, osvežiti i ulepšati vašu prostoriju.

Raznovrsnost stila i ponude itisona?

Odabir itisona kao podne obloge otvara mnoga vrata kada je u pitanju stilizovanje vaše prosotrije. Prvo, odabir itisona kao podne obloge daje veliki izbor boja i uzoraka. Itisoni daju veliku slobodu prilikom kreiranja prilagođenih dizajna, jer nema modularnih zahteva ili ružnih šavova koji će ometati vaš dizajn. Kada je u pitanju dizajn itisona, opcije su naizgled neograničene. Itisoni omogućavaju osećaj udobnosti pod nogama, prijatnosti i plišanosti, što drugi materijali jednostavno ne mogu da ponude.

Kako se odlučiti između itisona i drugih materijala?

Prilikom odabira podnih obloga, mnogi dizajneri troše vreme na izbore, kao što su boje ili šare. Ovo su svakako važne odluke, ali pre nego što donesete ove odluke, trebalo bi da razmislite koja vrsta podne obloge najbolje odgovara prostoriji koju uređujete. U današnje vreme postoji veliki izbor kada su podovi u pitanju. Odluka je u svakom slučaju na vama. Vaš budžet, želje i potrebe će najbolje uticati na vašu odluku. Mi smo smo tu da vam pomognemo, jer široka ponuda itisona u našem salonu može sigurno uticati na vaše odluke.