fbpx
Prodajni salon Vidikovac 011/3563-664 | Prodajni salon TC "Zemun Park" 011/630-65-09 | email: office@minpropodovi.com
0

Vaša korpa

Sve za vaše podove

Sve za vaše podove

Podovi su ogledalo doma

U našim prodajnim salonima Vidikovac i Zemun Park možete pronaći sve za vaše podove, od laminata i parketa pa do tepiha i staza. Podovi su ogldealo Vašeg doma i na njih treba obratiti posebnu pažnju. Prilikom ulaska u neku prostoriju, prvo što nam zapadne za oko su podovi. Lepo uređeni podovi znatno ulepšavalju prostoriju u kojoj se nalaze. Podne obloge treba birati na osnovu namene koju ima prostorija u kojoj se postavljaju. Opterećenje poda kao i učestalost korišćenja, zanatno smanjuju životni vek poda, pa je iz tog razloga potrebno obratiti pažnju i na kvalitet odabranih obloga.

Sve za vaše podove – naša ponuda, Vaš izbor

Kod nas možete pronaći široku ponudu proizvoda koju čine moderni i savremeni podovi koji ispunjavaju estetske, tehnološke i ekološke kriterijume. Naš asortiman čini mnoštvo različitih dekora podova. Kod nas možete da vidite oko 1.000 različitih tepiha (oko trećine dezena nisu predstavljeni na sajtu), najmanje 50 raznih itisona (Balta i Sintelon), veliki broj dezena pvc podova u 4m, 2,5m, 2m i 1,5 m širine rolni, 4 dezena Salsa parketa i nekoliko dezena Tarkett laminata. Sve možete naručiti i online, a mi ćemo se potruditi da se dostava obavi u što kraćem roku. Plaćanje je naravno pouzećem, pa o tome ne morate brinuti unapred. Posetite nas, kod nas možete pronaći sve za vaše podove – naša ponuda, Vaš izbor.

Sve za vaše podove – Velika ponuda tepiha

Tepih je omiljena vrsta podne obloge koja u velikoj meri utiče na Vaš prostor. Tepih može obezbediti dobru toplotnu i zvučnu izolaciju, kao i značajno uticati na uređenje vašeg prostora. Ostaje staro pitanje… Kako se odlučiti za pravi tepih za prostoriju koju uređujete? Mi smo tu da vam pomognemo oko izbora. Naš savet je da se usklade cena i kvalitet, a to je pre svega i prioritet našeg poslovanja. Od modernih, klasičnih, dečijih tepiha, tepiha bez flora, tepiha od prirodnih materijala, do garnitura prostirki za kupatilo i staza, sve za vaše podove možete naći u našim prodajnim objektima na jednom mestu.

Sve za vaše podove – PVC podovi, itisoni, tepisoni, ploče, otirači

PVC podovi imaju veoma široku primenu u javnim i komercijalnim prostorijama, a sve više i u uređenju privatnog prostora za stavnovanje. Razlozi za to su pre svega praktične prirode, veoma su laki za održavanje. Sa druge strane veliki izbor dekora koji verno imitiraju izgled prirodnih materijala (drvo, kamen, metal, staklo), čini PVC podove traženom podnom oblogom. Sve za vaše podove, kada su itisoni -tepisoni- ploče i otirači u pitanju, možete pronaći u našim salonima. Ako se odlučite za ovu vrstu podne obloge, mi smo tu da vam ponudimo veliki asortiman.

Laminat kao savremena obloga

Laminat je duroplastični materijal koji se koristi za oblaganje podova u završnim fazama unutrašnjih građevinskih radova. Projektovan je tako da se delovi mogu uklopiti u jednu celinu. Poslednjih godina, sve je češća upotreba lamainata kao podne obloge, pre svega zbog jednostavnog načina postavljanja, ali i zbog velikog izbora i različitosti dezena koji se mogu naći na tržištu. Takođe, tehnologija izrade laminata je dosta napredovala, tako da što se kvaliteta i postojanosti tiče, ova podna obloga ne zaostaje za drugim materijalima. Veliki izbor laminata i sve za vaše podove, uvek možete potražiti u našim prodajnim salonima.

Parket kao stari dobar izbor

Parket je nastao još u 17. veku i bio je dostupan samo bogatim ljudima ili uređenju nekih prostorija od javne važnosti. Za izradu parketa koristile su se samo određene vrste drveta, a proces proizvodnje je bio dug i naporan. Savremeno doba donosi masovnu serijsku proizvodnju parketa, kao i proizvodnju kvalitetnijih modela sa olakšanim načinom postavljanja i završnih radova. Takođe, izbor je veliki, što vam i mi možemo ponuditi. Za mnoge, parket predstavlja nezamenljivu podnu oblugu i uvek bi se za nju odlučili. Možemo Vam ponuditi veli izbor parketa i sve za vaše podove.

Mi vam možemo pomoći oko ugradnje

Ako Vam treba usluga ugradnje, BESPLATNO dolazimo na adresu u Beogradu zbog procene stanja podloge na kojoj treba da se menja podna obloga i proračuna potrebnog materijala kao i cene izvođenja radova. Sigurno nismo najjeftiniji ali smatramo da smo POUZDANI, posao nećemo prihvatiti ako ne možemo da ga realizujemo na obostrano zadovoljstvo. 23 GODINE SA VAMA – HVALA NA UKAZANOM POVERENJU. Sve za vaše podove – mi smo tu za Vas!